» Home
Home

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

Shumë urime Shefqet ...suksese edhe në të ardhmen ! Je ba ambasador i fuqishëm i kulturës dhe artit Shqiptar!!

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia